Požar u Banjaluci, vatra guta sve pred sobom: Vatrena stihija se proširila na najpoznatiji hotel u gradu
Banjaluka

Požar u Banjaluci, vatra guta sve pred sobom: Vatrena stihija se proširila na najpoznatiji hotel u gradu

U centru Banje Luke danas je izbio požar. Kako javljaju banjalučki mediji dim se diže između zgrada hotela “Bosna” i “Еlektrokrajine”.

Prema do sada dostupnim informacijama, požar je izbio u zgradi “Еlektrokrajine”

Više vatrogasnih jedinica je na terenu gdje pokušavaju obuzdati vatrnu stihiju. Takođe, kako se može vidjeti na snimcima, građani su izašli na ulice. Na terenu je i policija.

Požar sa Elektrokrajine u Banjaluci se proširio i na hotel Bosnu, vatrogasci velikom brzinom ulaze u hotel kako bi spriječili širenje vatre.

Jedan od radnika hotela rekao je za Srpskainfo da se vatra pojavila na prvom spratu hotela. Trenutno je dramatična situacija ispred hotela.

“Požar na zgradi Elektrokrajine izbio je na instalacijama u muškom toaletu na prvom spratu”, potvrdio je za Srpskainfo direktor Elektrokrajine Dragan Čavić.

Radnici su uz pomoć protivpožarnih aparata pokušali ugasiti vatru, ali nisu uspeli. Ona se preko instalacija proširila na ostatak objekta“, ispričao je Čavić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.