Medojević pred sudom: Spajić ga tužio za povredu časti
Nebojša Medojević i Milojko Spajić

Medojević pred sudom: Spajić ga tužio za povredu časti

Predsjednik Pokreta za promjene (PzP) Nebojša Medojević danas će se naći pred Višim sudom u Podgorici, pošto ga je lider Pokreta "Evropa sad" Milojko Spajić tužio za povredu časti i ugleda. Suđenje počinje u osam sati, a Medojević je najavio da će po završetku obratiti javnosti.

Spajić je tužio predsjednika PzP-a i zbog povrede prava na psihički integritet i prava na dostojanstvo.

Spajić je angažovao Advokatsku kancelariju Danilo Radulović da, u njegovo ime, preduzima sve pravne radnje, a tužba je predata krajem februara. 

Advokat Radulović izjavio je ranije da se Spajić na ovakav potez odlučio, "kako zbog sopstvene mentalne higijene, tako i zbog mentalne higijene cjelokupne javnosti".

Spajićev advokat tvrdi da je Medojević "bombardovao javnost senzacionalističkim optužbama" protiv Spajića, "bez bilo kakvog pravnog i logičkog osnova".

Uoči podizanja tužbe oglasio se i Spajić, poručivši tada da ne želi da više toleriše ogromne količine neistina i sumanutih optužbi.

"Tim povodom podnosim tužbu protiv Medojevića, time čuvajući svoj integritet i integritet građana koji su svjedoci jarme lidera DF-a", kazao je tada Spajić u objavi na društvenim mrežama. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.