Operisan Dragiša Gudelj

Operisan Dragiša Gudelj

Prošlo je neko vrijeme otkako je Dragiša Gudelj doživeo nesreću na terenu, a kako javljaju iz Kordobe, srpski fudbaler je imao i operaciju gdje mu je ugrađen defribilator.

Ovu vijest iz Španije je potvrdio i trener Kordobe, Herman Krespo, koji je rekao da je iza čitavog kluba veoma teška nedjelja zbog svega što se desilo sa srpskim fudbalerom, koji je nekoliko minuta bio bez pulsa i svijesti.

"Iza nas je komplikovana nedjelja zbog svega što se desilo sa igračem kojeg svi mnogo volimo i koji je osvojio svlačionicu. Nismo očekivali da će se tako nešto desiti, dani su bili teški, slike su prolazile i noći su bile komplikovane. Teško je bilo doći do sna", kaže Krespo.

Krespo je među prvima otišao do bolnice gdje je posjetio Dragišu, a kaže da u trenutku kada ga je zagrlio, dosta mu je laknulo.

"Bilo je zatišje, tišina, neizvjenost je trajala među igračima, prije nego što su došle pozitivne vijesti. Svlačionica nestrpljivo želi da ostvari pobjedu i posveti je njemu. Sada još veću želju imamo, Dragiša to zaslužuje".

Idući meč, Kordoba igra protiv Pontevedre, dok će Dragiša još neko vrijeme morati da provede van terena, piše Telegraf.

"Znam da će biti veoma teško da ne računamo na njega ove sezone, ali nadamo se da ćemo moći brzo da ga vidimo na terenu. Prema onome što nam doktori kažu, tako će i biti", zaključio je Krespo.

Izvor:Telegraf

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.