Naumov: Trebalo je da dobijemo Crnu Goru, ne smijemo dozvoliti da nam padne entuzijazam
foto: FSCG

Naumov: Trebalo je da dobijemo Crnu Goru, ne smijemo dozvoliti da nam padne entuzijazam

Golman Bugarske Danijel Naumov je nakon meča sa našom reprezentacijom poručio da je njegova selekcija zaslužila pobjedu nad Crnom Gorom.

Pogodak Nikole Krstovića donio je tri boda “sokolima”; u prvoj utakmici kvalifikacija za prvenstvo Evrope.

“Trebalo je da dobijemo ovu utakmicu. Nedostajao nam je Anton Nedjelkov. Međutim, nema izgovora kada je u pitanju nacionalni tim. Nastavljamo da idemo svojim putem. Ne smijemo dozvoliti da zamre entuzijazam. Već razmišljamo o sljedećoj utakmici, a nakon toga ćemo sve analizirati”, rekao je Naumov.

Bugarska će za dva dana u Budimpešti od 20.45 igrati protiv Mađarske, prenosi CDM. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.