Uprava policije najavila snimanje fudbalskih utakmica za vikend

Uprava policije najavila snimanje fudbalskih utakmica za vikend

Uprava policije (UP) najavila je da će snimati neke od fudbalskih utakmica koje će biti odigrane u toku vikenda.

Kako su naveli iz UP, shodno čl. 93 Zakona o unutrašnjim poslovima službenici Uprave policije će snimati sledeće sportske priredbe:

Fudbalsku utakmicu  između FK „Jedinstvo“ i FK „Dečić“, koja će se odigrati u subotu 18. marta 2023. godine sa početkom u 14.00 časova, na gradskom stadionu u Bijelom Polju.

“Snimanje će se vršiti navedenog datuma u vremenskom periodu od 13.00 do 16.00 časova”, istakli su iz UP.

Zatim, fudbalsku utakmicu između FK „Jezero“ i FK „Budućnost“, koja će se odigrati u subotu 18. marta 2023. godine sa početkom u 15.00 časova, na gradskom stadionu u Beranama.

“Snimanje će se vršiti navedenog datuma u vremenskom periodu od 14.00 do 17.00 časova”, navodi se.

Policijski službenici snimaće i fudbalsku utakmicu između FK „Petrovac“ i FK „Sutjeska“, koja će se odigrati u subotu 18. marta 2023. godine sa početkom u 18.00 časova, u Petrovcu.

“Snimanje će se vršiti navedenog datuma u vremenskom periodu od 17.00 do 20.00 časova”, dodaju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.