Jedinstvo i Arsenal neriješeno

Odmjerili snage u BP

Jedinstvo i Arsenal neriješeno

Fudbaleri Jedinstva igrali su neriješno sa Arsenalom , 1:1, u derbiju 28. kola Druge crnogorske lige.

Rezervista Vladan Kordić na 20 sekundi do kraja derbija golom spriječio poraz Arsenala u Bijelom Polju.

Jedinstvo je odigralo najbolje kada je najpotrebnije, ali nije dobilo derbi protiv Arsenala pred prepunim tribinama svojih navijača u "Nikoljcu" - u momentima najvećeg slavlja u posljednjim sekundama lošu procjenu Dulovića iskoristio je rezervista Vladan Kordić, lijepo prihvatio grudima loptu i pogodio za konačnih 1:1.

Bio je to prvi udarac gostiju u okvir gola, nakon što su nadigrani u nekvalitetnoj i utakmici sa previše prekida, uz striktne markacije i duela "u kost", a koju je odlično vodio najbolji crnogorski sudija Nikola Dabanović.

Jedinstvo je bilo za nijansu bolji ali i rival koji je više težio pobjedi, iako je u derbi ušlo sa tri boda prednosti nad Tivćanima. Ipak, pravu šansu Bjelopoljci su stvorili tek u 78. minutu, kada je Žarko Korać bio najviši u skoku, glavom poslao loptu ka kaznenom prostoru a promašio je Mirko Todorović, prenose Vijesti.

U 78. minutu rezervista Aldin Mušović Iskoristio je poklon, povukao i sa 14 metara je desnicom pogodio gornji lijevi ugao.

Fešta je počela, nova bakljada navijača, klupa Bjelopoljaca...sve je "eksplodiralo".

U finišu je Ivanović imao zicer, nakon što se oslobodio čuvara a onda ljevicom promašio gol sa deset metara. Propustio je priliku da završi derbi, a onda je u momentu zamjene Ivanovića lopta bačena u kazneni prostor došla do Kordića, koji je utišao Bijelo Polje.

Jedinstvo je propustilo da napravi korak od sedam milja ka Prvoj ligi, ali uoči posljednjih osam kola ima prednost od tri boda, kao i bolji međusobni skor od Tivćana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.