Trener preminuo na terenu dok je slavio gol ekipe(VIDEO)

Tragična vijest dolazi iz Egipta, trener Al Magde Adham El Selhedar preminuo je od posljedica infarkta uz teren.

On je doživio infarkt slaveći gol svojih fudbalera protiv ekipe Al Zarke u drugoj ligi Egipta i posljedice su bile kobne.

Nesrećnom treneru nije bilo pomoći, iako je brzo stigla Hitna pomoć i na terenu krenula sa oživljavanjem,prenosi Nova S.

Ljekari su mogli samo da konstatuju smrt i uzrok – srčani zastoj.

El-Selhedar je prethodno bio privremeni menadžer najboljeg egipatskog tima Ismailija u dva perioda tokom sezone 2019/20, kluba sa kojim se proslavio kao igrač i sa kojim je osvojio nekoliko titula.

Al Magd je pobijedio golom u 93. minutu sa 1:0, ali je slavlje za sekund pretvoreno u noćnu moru.
 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.