Vuković: Drago mi je da sam naš narod učinila ponosnim i da se za Crnu Goru čulo i u Tokiju
Marija Vuković

Vuković: Drago mi je da sam naš narod učinila ponosnim i da se za Crnu Goru čulo i u Tokiju

Crnogorska atletičarka Marija Vuković, koja je kao devetoplasirana završila nastup na Olimpijskim igrama u Tokiju, kazala je za Jutarnji program TVCG kako se nada da je taj rezultat novi početak njene karijere. Saopštila je i da je dobila poziv za Dijamantsku ligu u Parizu.

“Drago mi je što sam bar na kratku učinila naš narod ponosnim i da se za Crnu Goru čuje i ovdje daleko u Tokiju”, navela je Marija, koja se danas vraća u Crnu Goru.

Ona kaže da je dugo čekala da bude tu gdje je stigla, u finalu OI.

“Nadam se da će se samo nastaviti ovako i da ću ponovo donositi radost našem narodu”, poručila je Vuković.

Iako nije bilo publike, kaže da je organizacija bila odlična i da je sve to za nju veliki iskustvo.

Nada se da će joj sve ovo biti podrška za bolje rezultate u Parizu.

“Borba sam sa sobom je velika i sa godima bude lakše i čovjek se uči, drago mi je što sam pokazala koliko sam ojačala i da sam sposobna za dosta toga. Mislim da sam sad u najboljim godinama i da sam tek sad postala svjesna sebe i toga koliko mogu”, kazala je Marija i dodala da jedva čeka da uspjeh proslavi sa porodicom.

“Da postanem svjesna da je ovo jedan veliki uspjeh i da ne treba da žalim za bilo čim i da je naći se među 10 najboljih skakačica u svijetu veliko”, navela je Marija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.