Vuković: Žal za medaljom, ali dobra uvertira za sezonu na otvorenom
Marija Vuković

Vuković: Žal za medaljom, ali dobra uvertira za sezonu na otvorenom

Crnogorska atletičarka Marija Vuković kazala je da ostaje žal za medaljom, ali da je svakako zadovoljna rezultatom. Ona je danas osvojila četvrto mjesto na Svjetskom dvoranskom prvenstvu u Beogradu.

"Ostaje žal, jer je četvrto mjesto tako blizu, a tako daleko. Falilo je malo sreće ili malo više vjere u svoje mogućnosti. Znam da mogu preko 198 centimetara, ali eto to danas nisam uspjela da pokažem. Ipak, uprkos svemu zadovoljna sam , veliki je ovo rezultat i sjajna uvertira za sezonu na otvorenom", kazala je Vuković i dodala:

"Imala sam veliku podršku od brata i sestre. Skakala sam opet za majku i poručujem joj da se bori kao i ja"

U finalu je viđena velika borba.

"Velike su visine bile u igri, djevojke koje su osvojile medalje su to zaslužile", kazala je Vuković za RTCG.

Ona se već okreće novim izazovima, takmičenjima u Oregonu i Minhenu.

"Ostaje mi sedam dana da se odmorim i nastavljam da se pripremam i fizički i psihički za naredne izazove", zaključila je Vuković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.