Đorđije Radonjić šampion Evrope
Foto: IFBB

Crnogorski reprezentativac u bodibildingu i fitnesu

Đorđije Radonjić šampion Evrope

Crnogorski reprezentativac u bodibildingu i fitnesu, Đorđije Radonjić, ponovo je pokorio Stari kontinent! Đorđije, član našeg najtrofejnijeg kluba, "Maximus“-a iz Bara, osvojio je drugu uzastopnu titulu prvaka Evrope u španskoj Santa Suzani u Barseloni i potvrdio da je bez premca u kategoriji "games classic bodybuilding (+175 cm)“ pod okriljem IFBB-ja, Međunarodne fitnes i bodibilding federacije, najjače i najprestižnije na svijetu.

Treba istaći da je novi istorijski podvig Radonjić ostvario nastupivši u izuzetnoj konkurenciji pod vođstvom trenera Vladice Jovanovića i uz nesebičnu pomoć i podršku selektora Srđana Vukićevića.

Isti tandem biće i uz Magdalenu Radonjić, Đorđijevu sestru, u nedjelju kada je čeka nastup u kategoriji „wellness“ u kojoj će pokušati da nadmaši konkurenciju, ostvari odličan rezultat i vrhunskom prezentacijom i formom potvrdi svjetski kvalitet koji nesumnjivo posjeduje.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.