Nimanbegu: Abazović prekinuo svaku saradnju koju je uspostavio, ulcinjska URA je njegova žrtva

Nimanbegu: Abazović prekinuo svaku saradnju koju je uspostavio, ulcinjska URA je njegova žrtva

“On je počeo u Pozitivnoj, pa je napustio, pa se ta partija raspala ...

Dritan Abazović je čovjek koji je prekinuo saradnju koju je ranije ostvario sa svim partijama, poručio je lider Force i budući predsjednik Opštine Ulcinj Genci Nimanbegu.

“On je počeo u Pozitivnoj, pa je napustio, pa se ta partija raspala. Pa je imao politički savjet URE, koji je otišao – od Žarka Rakčevića, preko Blagoja Grahovca, do Šerba Rastodera. Bio je vicepremijer kod Zdravka Krivokapića pa ga je napustio. Dogovorio se sa Milom Đukanovićem, pa ga je napustio”, kazao je Nimanbegu za Novu M.

Poručio je i kako je upravo dosadašnji predsjednik Opštine Ulcinj Omer Bajraktari žrtva Dritana Abazovića.

“URA u Ulcinju je žrtva Dritana Abazovića i njegovih ambicija. Šta je bio problem da mi nastavimo sa koalicijom u Ulcinju? Upravo je URA sklopila dogovor sa DUA i Albanskom alternativom”, naglasio je on, pojašnjavajući zbog čega je došlo do prekompozicije u ulcinjskoj vlasti.

U Ulcinju su prije petnaestak dana, kako kaže Nimanbegu, pojedini aktivisti DUA slavili i govorili da su sklopili vlast sa URA.

Izvor:ANTENA M

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.