Dvojica fudbalera Fulama zaražena koronavirusom
Foto: Getty

Dvojica fudbalera Fulama zaražena koronavirusom

Dvojica fudbalera Fulama su među tri osobe koje su u poslednjem krugu testiranja Engleske fudbalske lige pozitivni na korona virus, potvrdio je klub.

"Posle druge runde testiranja na koronavirus, možemo da potvrdimo da su naša dva igrača pozitvna na virus", objavio je Fulam.

Klub nije naveo o kojim fudbalerima je riječ "zbog medicinske povjerljivosti".

"Oni su u samoizolaciji u skladu sa uputstvima Vlade i Lige", naveo je klub.

Fudbalski klub Blekburn potvrdio je da je na novi virus pozitivan i njihov igrač Eliot Benet.

Blekburn je naveo da Benet nema simptome bolesti i da će narednih sedam dana da provede kod kuće u samoizolaciji. Pod uslovom da ne dobije simptome, vratiće se na trening 5. juna.

Klub je takođe naveo i da su igrači i treneri koji su bili sa njim u istoj grupi na treningu u ponedjeljak ponovo testirani i da su njihovi nalazi negativni.

Engleska fudbalska liga je navela da je u prethodna tri dana testirano ukupno 1.030 igrača i članova stručnih štabova, prenosi B92.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.