Anastasija poslije hitova
Anastasija Ražnatović

Anastasija poslije hitova "Savršen par" i "Rane" izbacila novi singl:Poslušajte HEROINU (VIDEO)

Anastasija Ražnatović izbacila je novu pjesmu pod nazivom "Heroina", što je prva pjesma posle 11 mjeseci otkako je objavljena numera "Rane".

Pjevačica je potpisana i kao jedan od tekstopisaca na novoj numeri, zajedno sa Milanom Laćom Radulovićem i Benjaminom Krnetićem, dok je Darko Dimitrov potpisan kao kompozitor i aranžer.

Ražnatovićeva priznaje da je zbog nove pjesme prošla kroz dramu, s obzirom na to da ju je neko na kvarno pustio na društvene mreže.

"Iz do sada neobjašnjivih okolnosti nedovršena verzija pjesme “Heroina” koja je trebalo da se nađe na mom prvom albumu je procurela u etar prije nego što sam htjela da je predstavim publici. Nisam htjela da dozovolim da pjesma kruži po društvenim mrežama jer nije bila dovršena u potpunosti, već sam donijela odluku da objavim pjesmu kroz lirik video. Bilo mi je veoma teško kada sam shvatila da se neko igra sa mojim radom i trudom, pogovo što sam na ovom projektu radila od oktobra prošle godine. Meni je “Heriona” nešto što do sada nisam snimila, svidjela mi se čim mi je ponuđena, a vjerujem da će odlično proći kod publike. Tokom narednih mjesec dana snimiću i spot, a u međuvremenu čeka vas još nekoliko iznenađenja sa moje strane. Jedva čekam da čujem komentare i utiske publike - kaže Anastasija.

Poslušajte pjesmu:

Izvor:Telegraf

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.