Anastasija Ražnatović obradovala publiku novom pjesmom
Anastasija Ražnatović

"Ova pjesma je jedna od onih pjesama u kojoj svaka žena koja je bila nesrećna u ljubavi može da se pronađe"

Anastasija Ražnatović obradovala publiku novom pjesmom "Volim te"

Godinu dana je prošlo od pjesme "Rane" koja broji više od 67 miliona pregleda, skoro mjesec dana od pjesme "Heroina", a mlada muzička zvijezda Anastasija Ražnatović (21) danas je, 24. marta, publiku obradovala novom pjesmom.

Pjesma "Volim te" ugledala je svjetlost dana u podne, a naći će se na prvom Anastasijinom albumu na kojem je radila 6 mjeseci.

Za potrebe spota Anastasija je odabrala atraktivnog manekena Simona Cipolonija iz Italije, koji kroz ljubavnu priču koju nosi ova pjesma zajedno sa pjevačicom prikazuje zanimljivu ljubavnu dramu.

"Ova pjesma je jedna od onih pjesama u kojoj svaka žena koja je bila nesrećna u ljubavi može da se pronađe. Žene koje jako vole, ali su u isto vrijeme vrlo dostojanstvene i ne prezaju da prekinu bilo šta što ih čini tužnim. Mislim da je melodija hitična i da je Darko uradio super posao. Radujem se što je tek početak albuma, a reakcije su već predivne" kaže Anastasija, dodavši da je cio projekat iznijela sama.

"Bilo je potrebno određeno vrijeme da bi sve ispalo onako kako sam zamislila. Mnoge stvari nisu išle u moju korist, nekoliko puta sam pomjerala snimanja spota, nakon čega su se konstantno stvarali problemi oko brojnih stvari na koje nisam mogla da utičem. Sreća me je poslužila, te sam uspjela da sve završim" objašnjava Anastasija.

Iza muzčkog spota stoji mladi reditelj Ljubba koji je do sada radio na velikom broju uspješnih projekata koji su oduševili mnoge.

Za pjesmu "Savršen par" Anastasija je sama pisala tekst, a tako je bilo i ovog puta. Zajedno sa njom na tome su radili Milan Radulović Laća i Benjamin Krnetić.

 

Izvor: Telegraf.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.