Anastasija Ražnatović morala da pjeva taksisti jer je bila opljačkana
Anastasija Ražnatović

Britanski sajt "Daily mail" bruji o Cecinoj ćerki

Anastasija Ražnatović morala da pjeva taksisti jer je bila opljačkana

Anastasija Ražnatović je nedavno u emisiji "Lično, nezvanično " ispričala kako je bila opljačkana u Parizu, nakon čega je, kako je otkrila, morala da pjeva taksisti kako bi je prevezao, budući da ni ona ni njena prijateljica nakon pljačke nisu imale novca kod sebe.

Nakon što je detaljno objasnila šta se dogodilo, Anastasija je završila na sajtu "Daily mail" koji je prenio priču o Cecinoj ćerki.

"Dođemo na ideju, nemamo pare za taksi, pa smo taksisti htjele da objasnimo da mora da nas preveze, da će mu ona pjevati i da ćemo tako platiti, jer novca nemamo. Došle smo do prvog taksiste, objasnile mu da je Anastasija pjevačica u Srbiji, šta nam se dogodilo, a i on nas je vidio da smo izmučene. Ona je bukvalno cio put pjevala i tako smo mu platile. Htjele smo kad smo se vratile u hotel da mu damo novac, ali on nije želio da uzme" - rekla je Anastasijina drugarica za "Lično, nezvanično".

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.