Jagodina: Mladić uhapšen posle napada na policajca, udario ga automobilom
Ilustracija

Jagodina: Mladić uhapšen posle napada na policajca, udario ga automobilom

Jagodinska policija uhapsila je dvadesetpetogodišnjeg N. V. iz Paraćina zbog napada na policajca.

On je osumnjičen da je u utorak uveče automobilom aleksinačkih registracija udario policajca u civilu, koji je sa dvojicom kolega prišao vozilu kako bi ga legitimisao, saopštila je policijska uprava u Jagodini.

Povrijeđeni policajac zbrinut je u Opštoj bolnici u Jagodini, dok je osumnjičenom određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.