Zatvorena sva kovid odjeljenja u bolnici u Jagodini, posljednjih 20 dana bez korone
Bolnica Jagodina

Vratili se redovnim aktivnostima

Zatvorena sva kovid odjeljenja u bolnici u Jagodini, posljednjih 20 dana bez korone

U Opštoj bolnici u Jagodini zatvorena su sva kovid odjeljenja i bolnica se vratila redovnim aktivnostima, izjavio je direktor te ustanove Miloš Lukić.

“Zadržane su sve mjere predostrožnosti, pa tako i dalje radi kovid ambulanta, ali samo tokom dana, a ne i noću kao što je to bilo do sada. U Jagodini, u posljednjih 20 dana, nismo imali nijedan pozitivan slučaj korona virusa i nije bilo preminulih", naveo je Lukić.

On je, u izjavi koju je objavila gradska uprava u Jagodini, poručio kako je "izuzetno važno da nema pozitivnih slučajeva korona virusa u školama, vrtićima, Gerentološkom centru, Domu učenika, i ostalim ustanovama".

"To je razlog zbog čega smo se opredijelili da zatvorimo sva kovid odjeljenja u Opštoj bolnici. Za ovakvu situaciju zahvalnost ide prije svega građanima Jagodine, koji su disciplinovani i pridržavaju se svih mjera, takođe i zdravstvenim radnicima, kao i lokalnoj samoupravi, koja je, kao i uvijek, svima nama na usluzi”, rekao je direktor jagodinske bolnice Miloš Lukić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.