Mišković: Hot najavljuje rast cijena usluga Čistoće, a Milatović ćuti

Mišković: Hot najavljuje rast cijena usluga Čistoće, a Milatović ćuti

Vršilac dužnosti direktora ''Čistoće'' Denis Hot zbog globalnih poskupljenja najavio je rast cijena usluga tog preduzeća, a predsjednik države u ovom slučaju ćuti, ocijenio je kandidat za odbornika na listi ''Evropa sad – Demokrate – Još Jače – prof. dr Saša Mujović'' Goran Mišković.

Samo prije par dana Milatović, kako je podsjetio, je na javnim nastupima iskazao brigu za rast cijena iako, kaže, nije preduzeo ništa za njihovo limitiranje.

“Ne pomenuvši jednom riječju globalna poskupljenja, da bi njegov kadar sa liste koju predvodi samo par dana kasnije najavio rast cijena. Pošto predsjednik države ima praksu da kritikuje ekonomsku politiku Vlade, iako Milatović nije obezbijedio nijednu investiciju, niti dao održiv predlog za prihodnu stranu budžeta kojim bi se obezbijedilo realno uvećanje zarada, pozivamo ga da reaguje i smisli konačno nešto kreativno što bi pomoglo i Denisu Hotu da ne uvećava cijene”, naveo je Mišković u reagovanju.

Ovo je, prema njegovim riječima, prilika da se “uvjerimo koliko je Milatović “principijelan” i kada je rast cijena u pitanju”.

“Imajući u vidu djelovanje nosioca lokalne liste Milatovića, ne bi začudilo da i za najavu Hota optuži premijera Spajića i kripto zajednicu, sa kojom je selfi pravio i njegov koalicioni partner Dritan Abazović“, poručio je Mišković.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.