Mještani Župe nikšićke se okupljaju, iz Danilovgrada krenuli kamioni sa eutanaziranim kravama oboljelim od kju groznice
FOTO: RTNK

Mještani Župe nikšićke se okupljaju, iz Danilovgrada krenuli kamioni sa eutanaziranim kravama oboljelim od kju groznice

U Župi nikšićkoj u toku je okupljanje mještana koji će blokirati sve puteve prema tom mjestu jer su, kako su Portalu RTNK nezvanično kazali, dobili informaciju da su iz Danilovgrada krenuli kamioni sa eutanaziranim kravama oboljelim od kju groznice.

Opština Danilovgrad, informacija je koju su dobili mještani Župe, planira da eutanaziranu stoku oboljelu od kju groznice zakopa u rejonu Rakočice koji se nalazi iznad Zabrana kralja Nikole.

Mještani su i prije nekoliko večeri saminicijativno blokirali puteve prema Župi, upozorivši nadležne u Opštini Danilovgrad i u državnim organima da neće dozvoliti da se zaražena stoka zakopa iznad Zabrana gdje su izvorišta vode kako za Župu tako i za Danilovgrad.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.