DPS Kotor: Svaka čast Đokoviću ali zna se ko je naš ponos
Demokratska partija socijalista

DPS Kotor: Svaka čast Đokoviću ali zna se ko je naš ponos

Danas je na elektronskom bilbordu u našem gradu osvanula poruka da je Novak Đoković ponos Crne Gore, bez potpisa, bez naznake ko nam to poručuje. Niko ne spori da je Novak Đoković čudo u tenisu, niti da treba da budemo ponosni na to što je neko sa Balkana najbolji na svijetu u nekom sportu, ali isto bismo više voljeli da smo baš na tom istom mjestu vidjeli da ste ponosni i na sve crnogorske olimpijce koji nijesu išli privatnim avionom do Pariza i tamo spavali u luksuznom hotelu, već avionom u kojem je bilo više funkcionera nego sportista, i koji su pošli da gledaju Noleta, a naše olimpijce ako stignu. Kakav je odnos prema našim sportistima u državi i po gradovima, dobro da su i otputovali za Pari, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista u Kotoru.

"Još jedna "sitnica" na koju je baš trebalo biti ponosan je i ta da je skoro cijela postava crnogorskih olimpijaca baš iz Boke", dodaje se u saopštenju. 

Iz DPS-a dodaju da razumiju da su izbori i da se nekako mora doći do glasova jer se nije radilo ništa do posljednja dva mjeseca, pa je lakše opet raspiriti vatru nacionalizma ne bi li se opet dijelili na ove i one, prave i krive i tako dalje po staroj matrici. 

"Mi smo na naše olimpijce ponosni, smatramo da su oni naš ponos bez obzira na to da li su na njihovim grudima medalje ili ne. Našim bilbord-političarima smo zahvalni što šire bratsku ljubav u nadi da su makar dijelom ponosni na crnogorske sportiste koliko su na srpske. I svaka čast Đokoviću, ali naš ponos stanuje neđe drugo", zaključuje se u saopštenju DPS-a.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.