OO DPS Gusinje: Sramna odluka Sanela Balića i podrška retrogradnoj koaliciji

OO DPS Gusinje: Sramna odluka Sanela Balića i podrška retrogradnoj koaliciji

Opštinski Odbor Demokratske Partije Socijalista (DPS) Gusinje izrazio je oštro negodovanje zbog postupaka predsjednika opštine Gusinje, Sanela Balića.

Građani Gusinja zaslužuju objašnjenje zašto je Balić svojim kontroverznim potezom podržao ulazak Bošnjačke stranke u vladu sa najekstremnijim retrogradnim političkim strukturama u Crnoj Gori, navode iz OO DPS Gusinje.

“Koalicija sa negatorima genocida, onima koji veličaju ratne zločince i pozivaju ratne drugove da budu spremni, osuđena je na propast od samog početka”, tvrde iz Gusinjskog DPS-a.

Balićev glas podrške na sjednici Glavnog odbora Bošnjačke stranke, navodi se u saopštenju DPS Gusinje, predstavlja izdaju povjerenja kako njegovih birača na posljednjim lokalnim izborima, tako i povjerenja Bošnjačkog naroda u Gusinju.

Dodatno zabrinjava, kako se navodi u saopštenju DPSa, Balićevo nastojanje da prikrije ovaj skandalozni potez prisustvujući večeras promociji knjige Majke Srebrenice u sali Skupštine opštine Gusinje.

“Takva manipulacija događajima i pokušaj opravdavanja svojih pogrešnih odluka odraz je nedostatka iskrenosti prema Bošnjačkom narodu” navode iz Gusinjskog DPSa.

Umjesto da se suoči s posljedicama svojih odluka i objasni svoje postupke, Balić, kako tvrde u saopštenju, pokušava da skrene pažnju javnosti na nešto potpuno drugačije.

“Građani Gusinja zaslužuju političare koji će ih iskreno zastupati i raditi u njihovom najboljem interesu, a ne one koji će se kockati s njihovom budućnošću radi ličnih interesa i fotelja.” zaključuje se u saopštenju OO Demokratske partije socijalista Gusinje.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.