Vučić o proglašenju Mandića, Bečića i Kneževića nepoželjnima: Hrvatska je upala u sopstvenu zamku

Vučić o proglašenju Mandića, Bečića i Kneževića nepoželjnima: Hrvatska je upala u sopstvenu zamku

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je, povodom proglašenja Andrije Mandića, Alekse Bečića i Milana Kneževića za persone "non grata", kako je Hrvatska “Upala u sopstvenu zamku”.

On je upitao “kako se to odjednom svi ujediniše u zaštiti NDH”.

“Kako ne kažu počinili smo zločin, genocid nad tim Srbima i žao nam je. Ni Toninu Piculi ni drugima ni malo nije neprijatno što se pozivaju na pravni i politički kontinuitet iz NDH. Kako vam nije palo na pamet da su time što su ovim ljudima zabranili ulazak upali u sopstvenu zamku i pokazali da nikakvu razliku ne prave u odnosu na NDH i bilo koju drugu hrvatsku državu koja je postojala”, kazao je on.

O opaskama Picule kako je on kriv za narušavanje odnosa Podgorice i Zagreba, Vučić je kazao kako hrvatski europoslanik ne može da spava jer njegov uticaj raste.

“Moj uticaj raste, Tonino Picula ne može da spava. Moj uticaj će još da raste i on treba da se sjekira”, dodao je.

spajicbecicknezevicimandicscaled1

Izvor:RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.