Bankok: Šest osoba umrlo u luksuznom hotelu, policija sumnja na trovanje
Ilustracija

Bankok: Šest osoba umrlo u luksuznom hotelu, policija sumnja na trovanje

Šest osoba pronađeno je mrtvo u sobi luksuznog hotela u centru Bangkoka, a tajlandska policija sumnja da je uzrok smrti bilo trovanje.

Tijela je otkrilo osoblje u sobi na petom spratu hotela Grand Hajat, nakon što se gosti nijesu odjavili iz hotela poslije više od 24 sata, rekao je komesar policije Bangkoka Thiti Saengsavang, prenosi CNN.

Policija je saopštila da ništa ne ukazuje na pljačku i da na tijelima nema znakova fizičkog nasilja, ali da su u sobi pronađene šolje sa tragovima bijelog praha, zajedno sa netaknutom hranom koja je ranije naručena, tako da policija sumnja i na trovanje.

Vlasti trenutno tragaju za sedmom osobom koja je bila jedan od gostiju hotela, a sada je mogući osumnjičeni.

Poznato je da su među žrtvama i dvojica državljana SAD.

Američki Stejt department rekao je da je upoznat sa slučajem i da se slučaj istražuje.

"Kad god američki državljanin umre u stranoj zemlji, lokalne vlasti su odgovorne za utvrđivanje uzroka smrti. Često sarađujemo sa lokalnim vlastima kada je riječ o smrti američkih državljana, tako da će to i sada biti slučaj“, rekao je portparol Stejt departmenta Metju Miler.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.