Pogledajte šta je uradio Novak Đoković kada je prišao Kejt Midlton

Pogledajte šta je uradio Novak Đoković kada je prišao Kejt Midlton

Srpski teniser Novak Đoković nije uspeo da dođe do titule na Vimbldonu, pošto je u velikom finalu poražen od Karlosa Alkaraza sa 3:0, po setovima 6:2, 6:2, 7:6 u reprizi prošlogodišnjeg finala, kada je Španac takođe slavio.

Karlos Alkaraz je tako došao do svoje četvrte Grend slem titule, druge na Vimbldonu, a opet je za protivnika imao našeg Novaka Đokovića.

Nakon meča se Novak biranim rečima obratio svima, imao je lepe reči za Španca, a zanimljiva je bila reakcija njega kada je prišao do Kejt Midlton.

Ona mu je uručila trofej za drugo mesto, a Nova je pri prilasku se prvo poklonio, a onda tek primio svoju nagradu.

To možete videti kroz galeriju ispod.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.