Meta: Atentat na Đukanovića planirali oni kojima su propali projekti državnog udara i promjene granica
foto:Vijesti

Meta: Atentat na Đukanovića planirali oni kojima su propali projekti državnog udara i promjene granica

"Oni su ti koji su ubili bivšeg proevropskog premijera Srbije, pokojnog Zorana Đinđića", tvrdi bivši predsjednik Albanije

Vijest o planiranju atentata na istorijskog i vizionarskog lidera Crne Gore, bivšeg predsjednika Mila Đukanovića, izuzetno je zabrinjavajuća za mir i stabilnost na našim prostorima, kazao je bivši predsjednik Albanije i lider Slobodarske partije Iljir Meta.

"Iza ovih planova stoje oni kojima je propao projekat državnog udara prije nekoliko godina, koji nisu uspjeli sa projektima promjene granica, oni koji nastoje da potkopaju evroatlantsku budućnost Crne Gore i regiona. Oni su ti koji su ubili bivšeg proevropskog premijera Srbije, pokojnog Zorana Đinđića", napisao je Meta na Fejsbuku.

"Stojimo uz bivšeg predsjednika Mila Đukanovića, njegovu porodicu i Demokratsku partiju socijalista Crne Gore, sa punim uvjerenjem da će i dalje nepokolebljivo davati doprinose ubrzanju integracionih i evropeizacijskih procesa Crne Gore, učvršćivanju mira, stabilnosti i bezbjednosti na Zapadnom Balkanu, kao i za svestrano jačanje odličnih susjedskih odnosa Albanije i Crne Gore", zaključio je Meta.

Izvor:Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.