Uprava policije: Nijesmo upoznati sa informacijom da je Đukanović obaviješten da se na njega sprema atentat

Uprava policije: Nijesmo upoznati sa informacijom da je Đukanović obaviješten da se na njega sprema atentat

Iz kabineta Đukanovića je ranije Vijestima saopšteno da je Đukanović obavijestio je crnogorske nadležne organe da je dobio informaciju da se na njega priprema atentat

Uprava policije nije upoznata sa informacijom da je bivši predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, obavijestio je crnogorske nadležne organe da je dobio informaciju da se na njega priprema atentat.

Iz kabineta Đukanovića je ranije Vijestima saopšteno da je Đukanović obavijestio je crnogorske nadležne organe da je dobio informaciju da se na njega priprema atentat.

“Naglašavamo da bivši predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, kao ni određeni međunarodni zvaničnici iz obavještajne zajednice nisu upoznali Upravu policije Crne Gore „da organizovana kriminalna grupa iz jedne susjedne zemlje navodno planira da izvrši atentat, u sprezi sa bezbjednosnim službama jedne druge susjedne zemlje””, kazali su krtako iz policije.

Predsjednik DPS-a Danijel Živković je na današnjoj vanrednoj pres konferenciji rekao da su upoznati sa ovim slučajem.

“Upoznati smo sa detaljima i znamo na šta se to odnosi. Upoznat sam precizno sa detaljima. Najbolje da infromacije dobijete od nadležnih organa Crne Gore”, kazao je Živković.

Izvor:Aktuelno

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.