Identifikovan osumnjičeni za ubistvo u Budvi za kojim policija intenzivno traga
Opština Budva

Identifikovan osumnjičeni za ubistvo u Budvi za kojim policija intenzivno traga

Službenicima Odjeljenja bezbjednosti Budva je danas oko 17.10 časova prijavljeno da je u blizini jednog ugostiteljskog objekta u tom gradu došlo do verbalnog, a onda i fizičkog sukoba između dva lica, kojom je prilikom jedno lice drugom nanijelo povrede hladnim oružjem - nožem.

“Policijski službenici su odmah izašli na lice mjesta gdje su zatekli lice A.K. u besvjesnom stanju, sa povredama koje su nanijete oštrim predmetom, a koji je od strane Hitne medicinske pomoći Budva prevezen na ukazivanje ljekarske pomoći. On je na putu do bolnice u Kotoru podlegao povredama“, saopšteno je iz UP-a.

Brzom i efikasnom reakcijom policijskih službenika Odjeljenja bezbjednosti Budva identifikovan je izvršilac ovog krivičnog djela - M.P. (35), a sa događajem je upoznat tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je kvalifikovao krivično djelo ubistvo.

Tokom kriminalističke obrade u fazi izviđaja prikupljeni su dokazi koji upućuju na sumnju da je izvršilac ovog krivičnog djela M.P. za kojim policija intenzivno traga.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.