Uhapšen albanski državljanin: Blizu Božaja na plantažama gajio marihuanu
Foto: TVCG

Zajednička akcija albanske i crnogorske policije

Uhapšen albanski državljanin: Blizu Božaja na plantažama gajio marihuanu

Albanski državljanin uhapšen je jutros, pošto su crnogorski i albanski policajci pronašli tri plantaže na kojima je osumnjičeni gajio 11.350 stabljika marihuane.

To je saopšteno na konferenciji za novinare na graničnom prelazu Božaj.

Tema konferencije bila je zajednička aktivnost crnogorske i albanske policije u borbi protiv zloupotrebe narkotika.

Kako je saopštio vršilac dužnosti (v.d.) pomoćnika direktora Sektora za borbu protiv kriminala Lazar Šćepanović, kod albanskog državljanina su takođe pronađena i dva komada vatrenog oružja dva komada.

Dodao je i da su plantaže pronađene u blizini graničnog prelaza Božaj. 

"Ova zajednička akcija ima za cilj sinhronizovano djeklovanje organa za sprovođenje zakona Crne Gore i Albanije. Tu su službenici sektora granične policije, pripadnici elitnih specijalnih jedinica i službenici sektora za borbu protiv kriminala. Današnja akcija je potvrda da je Crna Gora pouzdan partner svim bezbjednosnim službama u regionu", rekao je Šćepanović. 

Načelnik skadarske policije Edmond Sulaj je rekao da je u pitanju državljanin M.G.(28), iz Skadra.

ssssss900x900

Foto: Uprava policije

“Tokom akcije je pronađeno i kao materijalni dokaz oduzeta dva komada vatrenog oružja, sa municijom bez dozvole. Za uspješan završetak ove akcije, u ime Državne policije, želim da se zahvalim kolegama iz Uprave policije Crne Gore, na korektnoj i profesionalnoj saradnji sa službama albanske policije. Ovaj model saradnje još jednom pokazuje veoma dobre odnose između dvije policije, kao i povjerenje u razmjenu informacija u borbi protiv kriminala”, naveo je on.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.