Simpatični snimak na kojem Bosanac doziva medvjeda: Ručaj, medo, neće tebe tvoj Pavo dirati

Društvenim mrežama se širi simpatični snimak Bosanca koji se "sprijateljio" s medvjedom. Snimljen je u selu pokraj Vareša.

Pavo je pokušavao dozvati medvjeda da jede govoreći mu: "Ne boj se, medo moj. Neće tebe tvoj Pavo dirati, ba. Samo ručaj." Životinja ga je radoznalo promatrala i razmišljala da priđe bliže.

"Ne boj se, bolan. Nemoj ti mene dirati, neću ni ja tebe. Ne boj se, ajde ručaj, ajde", govorio je Pavo.

Nakon toga se medvjedu počeo "pravdati" što mu nije donio dovoljnu količinu hrane.
"Na kraju smo s kukuruzom, ali pojačat ćemo se, ako Bog da. Sutra nam je penzija, ako Bog da. Ne boj se, hodi 'vamo, dođi...", rekao mu je.

Snimak je prikupio simpatije brojnih korisnika društvenih mreža.

"Jako lijep susret. Svaka čast gospodinu za razgovor s ovim divnim stvorenjem i hvala za video", "Divni ste, gospodine Pavo", "Svaka vam čast na ljudskosti", neki su od komentara.

Izvor KLIX.ba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.