Vučurović novi predsjednik Izvršnog odbora NSD-a
Jovan Vučurović

Jednoglasna odluka

Vučurović novi predsjednik Izvršnog odbora NSD-a

Jovan Vučurović izabran je za predsjednika Izvršnog odbora Nove srpske demokratije (NSD), saopšteno je iz ove partije.

Vučurović, jedan od osnivača stranke, kako se navodi u saopštenju, izabran je jednoglasno na sjednici Glavnog odbora Nove srpske demokratije.

Sjednica je održana u Budvi sa jednom tačkom dnevnog reda - izbor Izvršnog odbora.

Predsjednik NSD-a Andrija Mandić, kako se dodaje u saopštenju, posebno se zahvalio dosadašnjem predsjedniku Izvršnog odbora Milutinu Đukanoviću na predanom radu.

"Novi predsjednik Izvršnog odbora Jovan Vučurović je istakao da će novi saziv tog stranačkog organa izuzetnu pažnju posvetiti izbornim kampanjama, posebno izborima u Budvi i Andrijevici gdje se očekuje pobjeda koalicija okupljenih oko NSD. Vučurović je dodao da će Izvršni odbor raditi na onome što je zacrtano i na skupštini stranke - da NSD uskoro bude najjača politička organizacija u Crnoj Gori. Na samom kraju Vučurović se posebno zahvalio dosadašnjem predsjedniku Izvršnog odbora Milutinu Đukanoviću", navodi se u saopštenju.

Na sjednici je, kako su kazali iz NSD-a, konstatovana puna podrška listi Za budućnost Budve i njenom prvom čovjeku Mladenu Mikijelju, dok su članovi Glavnog odbora nakon sjednice razgovarali sa brojnim građanima Budve.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.