"SAUČESNICI POMJERALI TIJELO VIŠE PUTA"!

Nastavlja se potraga za tijelom Danke, moguće da je neki detalj promakao

U potrazi za tijelom djevojčice Danke Ilić (2) policija je krenula u novi pregled već pretraženih djelova Zlota, zbog mogućnosti da je neki detalj promakao ili su saučesnici više puta pomerali njeno tijelo.

U slučaju ubistva Danke Ilić, istražitelji ništa ne prepuštaju slučaju, a kako navodi izvor "Blica" pretraživaće se nove površine, ali i već pretraženi djelovi.

"To će se raditi zbog mogućnosti da je neki detalj promakao, ili da je neko od saučesnika pomjerao tijelo u namjeri da ostane sakriveno", kaže izvor.

Podsjetimo, policija provjerava sve šahtove i rezervoare koji su aktivni ili neaktivni, kao i prirodne i vještačke sisteme za navodnjavanje jer su osumnjičeni za ubistvo D.D. i S.J. radili u JKP "Vodovod" i po prirodi posla dobro poznaju te sisteme. Policija je prije nekoliko dana ispraznila septičku jamu u dvorištu kuće osumnjičenog D.D. u selu Zlot, a potom je u njega ušao i bager, a pregledan je i bunar koji se nalazi u susjednom dvorištu. Vatrogasci spasioci su tokom potrage ispumpavali i vodu iz obližnje močvare.

Brat osumnjičenog za ubistvo male Danke, priveden je zbog sumnje da je pomogao bratu da se riješi tijela dvogodišnje djevojčice. On je nakon saslušanja priznao ove navode, ali je u u noći između 6. i 7. aprila preminuo u policijskoj stanici.Tokom ispitivanja brat osumnjičenog, D.D, policiji je nabrojao oko 20 lokacija na kojima bi moglo da se nalazi tijelo. Međutim, policija na tim mjestima nije pronašla ništa. On i njegov brat D.D. su dali na desetine pogrešnih lokacija koje su intenzivno pretražene u potrazi za tijelom.

Danka Ilić je nestala 26. marta u mjestu Banjsko polje kada je sa majkom i trogodišnjim bratom otišla na porodično imanje. Za djevojčicom se tragalo devet dana, a onda su 4. aprila uhapšeni S.J. i D.D. zbog sumnje da su ubili Danku.

Izvor:MONDO

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.