PES: URA priznala poslove sa Mićunovićem, a sad mole Spajića da ih spašava
Pokret Evropa sad

PES: URA priznala poslove sa Mićunovićem, a sad mole Spajića da ih spašava

Još jedno panično saopštenje u kome URA potvrđuje navode PES-a, a istovremeno optužuju Spajića za laži, govori koliko je ova partija izgubila kompas, saopšteno je iz stranke crnogorskog premijera.

Dok priznaju poslove sa Mićunovićem, sada mole Spajića da ih spašava i raskine koncesije.

Međutim, koncesije koje je Abazovićeva Vlada sklopila sa Mićunovićem, biće predmet rada tužilačkih organa, nakon podnešene krivične prijave, koju je i najavio aktuelni potpredsjednik Vlade za politički sistem, pravosuđe i antikorupciju.

To će biti prilika da građani relaksirano i uz kokice, saznaju kako su funkcioneri Abazovićeve Vlade omogućili Mićunoviću da vrši zloupotrebe.

Ako iz URA-e misle da će javnost zaboraviti ulogu Abazovićeve Vlade u dodjeli koncesija za priređivanje kazinskih igara na sreću i da će ih sada Spajić spašavati, kao i optužbe njihovog strateškog partnera da su sa Mićunovićem dogovarali mjesečni reket za šverc cigareta u "Splendidu", onda se grdno varaju. 

Sad je i jasnije zašto su iz URA-e nakon jednodnevnog pritvora Mićunoviću i njihovog uobičajenog marketinga da su i za to zaslužni, olako prihvatili okolnost da se i danas Mićunović slobodno šeta. 

Očigledno da ih ta odluka tužilaštva nije puno potresla, jer su imali ozbiljne planove u ime Vlade sa licem koje je na crnoj listi SAD-a. 

Međutim, ubijeđeni smo da će nove okolnosti omogućiti da se ispitaju sumnjive radnje svih aktera, pa očekujemo reakciju tužilaštva na ovu temu, a ključni svjedok može biti i Abazovićev aktuelni koalicioni partner, zaključuje se u saopštenju PES-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.