Milatović: Naša obaveza je da stvorimo ambijent u kojem će obrazovanje, rad i znanje biti jedini garant uspjeha
Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore

Milatović: Naša obaveza je da stvorimo ambijent u kojem će obrazovanje, rad i znanje biti jedini garant uspjeha

Najbolji student Univerziteta Crne Gore, Marko Vulević povodom 4. aprila Dana studenata proveo je dan sa predsjednikom države Jakovom Milatovićem.

Tom prilikom, Milatović je istakao da naša država posjeduje izuzetan ljudski potencijal, koji moramo dodatno afirmisati, kako bi izgradili bolje i prosperitetnije društvo.

foto2

Foto: Služba za informisanje Predsjednika Crne Gore

Naglasio je da samo društvo jednakih šansi u kojem će najbolji biti nosioci napretka, i budućim generacijama može obezbijediti da živi u ljepšoj i bogatijoj Crnoj Gori.

On je naveo da je obaveza svih nas da stvorimo ambijent u kojem će obrazovanje, rad i znanje biti jedini garant uspjeha. 

Vulević je izrazio zadovoljstvo susretom sa Predsjednikom i dodao da Crna Gora ima Predsjednika koji čuje studente, čiji glas više nije toliko tih, ističući da dobri studenti kreiraju dobru budućnost.

Osim što ima prosjek 10 na Fakultetu političkih nauka, Marko je i član Mеnse, dobitnik više nagrada, a govori i nekoliko svjetskih jezika.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.