Srbijanska policija kopa oko kuće gdje je nestala dvogodišnja Danka, svima zabranili pristup

Srbijanska policija kopa oko kuće gdje je nestala dvogodišnja Danka, svima zabranili pristup

Policijski istražitelji počeli su da kopaju oko kuće u Banjskom Polju u kojoj je prošlog utorka nestala devojčica Danka Ilić. Kako prenose srbijanski mediji, oko kuće je žutom trakom ograđen prostor radijusa oko 100 metara.

U blizini kuće nalazi se veliki broj policijskih istražitelja. Kako Novosti nezvanično saznaju, tu su i forenzičari, međutim ova informacija još nije potvrđena.

Šta tačno rade u blizini kuće još uvek nije poznato. Novinarima je strogo zabranjeno da prilaze kući.

Podsjećamo, austrijska policija oglasila se danas povodom videosnimka koji je nastao na tramvajskoj stanici u Beču, na kojem se kako se vjeruje, nalazi mala Danka Ilić, koja je 26. marta nestala kod Bora.

Prema saopšteenju austrijske policije, postoji velika vjerovatnoća da se na snimku nalazi dvogodišnja Danka.

"Nakon što su rođaci nestale djevojčice pogledali slike, pretpostavlja se da je vrlo vjerovatno riječ o nestaloj djevojčici iz Srbije. Bečka policija traži objavljivanje snimaka po nalogu javnog tužioca", saopćeno je.

Također, objavili su i fotografije žena koje se nalaze na snimku. Također, iz austrijske policije su apelovali na sve građane koji su vidjeli ove dvije žene da odmah kontaktiraju nadležne službe.

IZVOR:KLIX.BA

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.