Helikopter se srušio u švajcarskim Alpima: Tri osobe poginule
Ilustracija

Helikopter se srušio u švajcarskim Alpima: Tri osobe poginule

Tri osobe su poginule kada se srušio helikopter dok je spuštao skijaše na planini Petit Combin u švajcarskim Alpima.

Tri osobe su poginule, a tri su povrijeđene, saopštila je policija Valea.

Kako je saopštila policija iz Valea, helikopter je iz nepoznatog razloga skliznuo niz sjevernu padinu planine nakon što je stigao na njen vrh, gdje je trebalo da budu ispušteni putnici.

U helikopteru su bili pilot, planinski vodič i četiri skijaša. Njihov identitet još nije poznat.

U okviru akcije spasavanja na lice mjesta upućeno je sedam helikoptera. Dvojici povrijeđenih je brzo ukazana pomoć i prevezeni su u bolnicu, a potom je spašena i treća osoba.

Tri preostala putnika su umrla.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.