Vučić vatrenim govorom i nastupom mnoge podsjetio na diktatore iz prošlog stoljeća

Vučić vatrenim govorom i nastupom mnoge podsjetio na diktatore iz prošlog stoljeća

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se na prvom skupu SNS za predstojeće beogradske izbore, poslije sjednice Gradskog odbora Srpske napredne stranke kojoj je prisustvovao. Vučić se obratio u Sportskom centru "Šumice" na Voždovcu, gdje se okupio veliki broj građana.

Predsjednik Srbije je izjavio da opozicija "nije u stanju ljudski da prihvati poraz i da su i sami svjesni da nije bilo nikakve izborne krađe u Beogradu".

Dodao je da su "cijele prošle godine trpili pritiske zbog nerazumne politike režima Albina Kurtija, a da se opozicija pravila da to ne vidi, i da je opozicija, za sve to vrijeme, u Beogradu i Srbiji računala da je trenutak da to iskoriste za dodatni pritisak na svoju zemlju, za dodatni napad na svoju zemlju".

"Nije slučajno da su se tako umnožavali i ubrzavali i usložnjavali pritisci i oko naše spoljne politike. Te uvedite sankcije, te ogradite se od prijateljstva sa Kinom, te uradite sve što mi od vas tražimo, a ja samo ne znam, a šta će nam onda država. A zbog čega bi smo imali državu? Mislite da je dovoljno da nam pošaljete mail, faks ili objavite na svom sajtu i tog dana mi moramo svi da se saglasimo sa svakom vašom odlukom", kazao je Vučić.

Vučić je zamolio da se izbjegne bilo kakav sukob, a i apelovao na političare da ne bježe od argumentovane diskusije.

"Mi njih nikada nećemo da progonimo niti da činimo išta protiv njih. Еnergija pristojnosti mora da bude jača od mržnje koju oni seju na svakom koraku. Zato od vas tražim maksimalnu energiju, požrtvovanost, to je nešto što nikad ne mogu da nam oduzmu. Hoće da nam ukinu državu Srbiju, oduzmu zemlju, da na faks koji dobijemo odgovorimo sa 'da gazde', a mi nećemo da imamo gazde i budemo sluge nikom drugom osim da služimo svom narodu. Mnogo je veća igra", rekao je Vučić.

Predsjednik Srbije je govor završio vatrenim nastupom i povikom, a mnoge korisnike društvenih mreža je podsjetio na diktatore iz prošlog stoljeća.

"Neka bude borba neprestana do konačne pobjede, živio Beograd, živjela Srbija!", poručio je Aleksandar Vučić.

Izvor:Klix.ba

Komentari

Komentara: (8)

Milence

05. 03. 2024 - 06:04

To što pišu pojedini mediji iz regiona pogađa Vučića kao lanjski sneg
Milence

05. 03. 2024 - 06:05

Uspeh se najteže oprašta i mnogima u regionu smeta što je Srbija jaka i uspešna država
Milence

05. 03. 2024 - 06:06

Vučić samo štiti interese Srbije i njenih građana
Milence

05. 03. 2024 - 06:07

Koliko god to drugima smetalo, Vučić štiti oni što je srpsko
Milence

05. 03. 2024 - 06:08

Neka je Vučić i lud i blesav, ali Srbima je dobar, to su pokazali i na izborima
Milence

05. 03. 2024 - 06:09

Srbija je zemlja srpskog naroda i rukovodi se i interesima naroda a ne naredjenjima stranaca
Milence

05. 03. 2024 - 06:10

Ljubomora je čudo, Vučić je doveo Srbiju do toga da bude jedna od uspešnijih zemalja regiona i to je ono što mnogima smeta
Milence

05. 03. 2024 - 06:11

Ma samo neka svako gleda svoja posla a Vučića, Srbe i Srbiju neka ostave na miru
Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.