URA PES-u: Evo dokaza, molimo vas prestanite više da obmanjujete javnost i da se brukate
Foto: GP URA

URA PES-u: Evo dokaza, molimo vas prestanite više da obmanjujete javnost i da se brukate

Nakon što je sinoć u jednoj TV emisiji šef poslaničkog kluba Građanskog pokreta URA Miloš Konatar rekao da je dokument kojim se kazahstanskom milijarderu Telmanu Ismailovu daje azil potpisao direktor Direktorata Miroslav Zeković, koji je uz to danas i funkcioner PES-a, a da ga je 44. Vlada imenovala za sekretara Vijeća za nacionalnu bezbjednost, iz Pokreta Evorpa sad su saopštili da to nije istina.

Kao odgovor na to iz Građanskog pokreta URA su dostavili fotografiju na kojoj se u društvu Milojka Spajića vidi i Miroslav Zeković i to ni manje ni više nego u prostorijama Pokreta Evropa sad.

Iz URE su zamolili PES da prestanu sa obmanjivanjem javnosti i da se više ne brukaju, jer istina je neumoljiva i kao voda uvijek nađe svoj put.

"Ako ne postoji program Evropa sad 2, makar je svima jasno da postoji Miroslav Zeković kao član PES-a", zaključili su iz URE.
 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.