Đoković propušta Dubai, Indijan Vels sledeći turnir

Najboljeg tenisera nema na listi učesnika

Đoković propušta Dubai, Indijan Vels sledeći turnir

Turnir u Dubaiju koji je na programu od 26. februara do 2. marta proteći će bez najboljeg tenisera svijeta Novaka Đokovića.

Novak je prošle sezone stigao do polufinala, ali ga je tu zaustavio Danil Medvedev. Ovo znači da će krajem februara srpskom teniseru biti oduzeto još 180 poena osvojenih 2023. godine.

Đoković je ostao prvi igrač svijeta iako nije odbranio titulu na Australijan openu, ali Karlo Alkaras ima samo 600 bodova manje.

Na Novakovom sajtu je objavljeno da će sledeći turnir biti Masters u Indijan Velsu, koji je na programu od 6. do 17. marta.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.