Dodik: Ako Tramp ponovo pobijedi, ne bih oklijevao da proglasim nezavisnost RS

Dodik: Ako Tramp ponovo pobijedi, ne bih oklijevao da proglasim nezavisnost RS

Predsjednik srpskog entiteta u BiH Milorad Dodik izjavio je da vjeruje u nezavisnost i da smatra da će se to morati desiti jednog dana.

Dodik je rekao da bi on mogao da bude zaslužan za to u nekoj perspektivi.

"Kada je u Americi pobijedio Donald Tramp, imao sam namjeru da proglasim nezavisnost Republike Srpske. Onda su se neki oko mene uplašili i to nisam uradio. Moram da kažem da mi je danas žao što nijesam. Ali ako bi Tramp ponovo pobijedio, mislim da ne bih oklijevao", rekao je Dodik za TV Prva, prenosi Radio Sarajevo. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.