Milatović proglasio izmjene i dopune Zakona o popisu
Jakov Milatović

Milatović proglasio izmjene i dopune Zakona o popisu

Shodno Ustavnim nadležnostima, već danas sam proglasio Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o popisu stanovništva, domaćinstava i stanova, koji je juče donijela Skupština Crne Gore, kazao je predsjednik države Jakov Milatović.

“Time su zaokruženi normativni preduslovi za početak popisa, koji su plod širokog političkog i društvenog dijaloga” naveo je Milatović na Tviteru.

Institucijama koje su nadležne za sprovođenje popisa želi uspješan rad, a građanke i građane poziva da se slobodno izjasne o svim pitanjima koja su obuhvaćena popisom.

Popis bi trebalo da počne 30.novembra.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.