Bogdanović: Šaranović kandidat za ministra unutrašnjih poslova
Danilo Šaranović

Bogdanović: Šaranović kandidat za ministra unutrašnjih poslova

Generalni sekretar Demokrata Boris Bogdanović je saopštio da će ta stranka predložiti funkcionera te stranke Danila Šaranovića za ministra unutrašnjih poslova.

Šaranović je trenutno zamjenik gradonačelnice Podgorice.

"Zbog usložnjavanja zdravstvenog stanja dva člana najuže porodice, čije usložnjavanje je uslijedilo nakon kandidature, Demokrate će predložiti drugog kandidata za ministra unutrašnjih poslova, Danila Šaranovića, koji se u dosadašnjem radu u Skupštini Crne Gore i lokalnoj samoupravi dokazao kao neumoran borac protiv organizovanog kriminala i korupcije", saopštio je Bogdanović.

Kazao je da resor unutrašnjih poslova, za koji ga je Predsjedništvo Demokrata predložilo, zahtijeva posvećenost, maksimalnu operativnost i "neumoran, cjelodnevan rad, što je ujedno i moj životni moto".

"Međutim, usljed takve zdravstvene situacije, smatram da trenutno ne mogu dati 100% posvećenosti potrebne za ovu izuzetno važnu poziciju", navodi Bogdanović.

Kazao je da ova situacija ne znači odustajanje od "obaveza prema građanima Crne Gore i našoj zemlji".

"Naprotiv, u mjeri mogućeg, u skladu sa porodičnom situacijom, sa bilo koje funkcije koju budem obavljao, spreman sam nastaviti podržavati sve svoje kolege i budućeg ministra unutrašnjih poslova u svim naporima da se postigne bolja i sigurnija budućnost za našu Crnu Goru.

"Želim izraziti iskrenu zahvalnost svim svojim kolegama na povjerenju koje su mi ukazali. Isto tako, građanima Crne Gore želim uspješne i nikad viđene reforme koje će rezultirati jačanjem naših institucija i uspješnim suočavanjem s izazovima koje imamo pred sobom, a posebno u borbi protiv organizovanog kriminala i korupcije. Zajedno s vama, bićemo tvorci bolje budućnosti za našu Crnu Goru", zaključio je Bogdanović.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.