Tuča u lokalu u Budvi, na terasi objekta bili Bečić i Šaranović
Opština Budva

Tuča u lokalu u Budvi, na terasi objekta bili Bečić i Šaranović

U jednom budvanskom lokalu sinoć su se potukla dva Budvanina. Za vrijeme incidenta na terasi tog lokala su sjedjeli potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić i ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović, saopšteno je CdM-u iz policije. U policiji ističu da štićene ličnosti nisu bile ugrožene.

Prema izjavama koje je policija prikupila tuča se desila u lokalu.

“Šticene ličnosti su bile na terasi, a akteri incidenta u lokalu. Nije bilo kontakta sa akterima incidenta. Sa događajem je upoznat nadležni državni tužilac”, rekli su CdM-u iz policije.

Policija je po prijavi incidenta došla na lice mjesta ali nikog od aktera nije zatekla.

Vijesti su objavile da je do incidenta došlo prvo unutar lokala, kada su se verbalno sukobili dvojica Budvana, od kojih je jedan sjedio za stolom sa predsjednikom Skupštine opštine Budva Nikolom Jovanovićem.

Policija preduzima dalje mjere i radnje u cilju utvrđivanja svih činjenica.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.