Šaranović: Nećemo dozvoliti da bilo koja kriminalna grupa i na sekund pomisli da je jača od države
Danilo Šaranović

“Podignuta operativna spremnost policije“

Šaranović: Nećemo dozvoliti da bilo koja kriminalna grupa i na sekund pomisli da je jača od države

Povodom današnjeg događaja na Cetinju poručujemo građanima da policija čini sve da osigura njihovu bezbjednost. Nivo operativne spremnosti je podignut na najviši nivo, a sve istražne radnje koje se sprovode usmjerene su na najskorije rasvjetljavanje ovog teškog krivičnog djela, saopštio je ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića.

Nažalost, dodaje, ovaj događaj je i potvrda da su bili u pravu kada su ukazivali na opasnost od ovakvih posljedica usljed neizricanja presuda u roku od tri godine i puštanja na slobodu ne malog broja lica koja su pripadnici organizovanih kriminalnih grupa.

“Prevencija i rasvjetljavanje ovakvih teških krivičnih djela su upravo razlog zbog kojeg sam bio izričito protiv gašenja sistema video nadzora gradova, po svaku cijenu. Jedno je sigurno, a to je da nećemo dozvoliti da bilo koja organizovana kriminala grupa i na sekund pomisli da je jača od države. Ta vremena su iza nas. Kontinuirano podizanje kapaciteta u svim oblastima i odlučno postupanje naših službenika su siguran put da se uspješno izborimo sa svim izazovima”, kazao je Šaranović.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.