Vučić: Ne očekujem da će parlament Crne Gore da usvoji Rezoluciju o Jasenovcu
Aleksandar Vučić

Vučić: Ne očekujem da će parlament Crne Gore da usvoji Rezoluciju o Jasenovcu

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić je kazao da ne očekuje da će crnogorska skupština da usvoji rezoluciju o Jasenovcu, te naglasio da nije razgovarao s onima koji su je predložili.

Skupština Crne Gore, kako je predviđeno, treba sutra da raspravlja o „Prijedlogu Rezoluciji o genocidu u Jasenovcu“ kojeg je podnio Andrija Mandić.

Vučić je večeras kazao da će, ukoliko ta rezolucija bude usvojena čestitati predlagačima.

„Očekujem da se (ta rezolucija) ne donese, ako je donesu, reću ću „čestitam, moja procjena je bila pogrešna“, kazao je predsjednik Srbije.

Rekao je i da o podnošenju te rezolucije nije razgovarao sa onima koji su je predložili, te da, kako je kazao, niti su oni zvali njega niti on njih.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.