Pejak: Socijaldemokrate tražile da Šehović bude ministar prosvete
Vesko Pejak

“Ne bih mogao da živim sa činjenicom da se DPS vratio na vlast“

Pejak: Socijaldemokrate tražile da Šehović bude ministar prosvete

Prije dva dana Demokrate su potvrdile informaciju zbog koje je Alternativa Crna Gora uskratila podršku PES-u, a to je da se pregovara sa DPS-om i SD-om oko podrške novoj Vladi, kaže koordinator Alternative Vesko Pejak.

“Dodaću još jednu informaciju za koju nijeste znali, a to je da je SD tražio Ministarstvo prosvjete, konkretno da Šehović bude ministar. Zenka (DPS) nije tražio ništa kao 41. na listi, on bi vjerovatno naknadno tražio stanove, zaposljavanje rođaka, kadrova iz DPS-a i sl. Zbog ovakvog “koncepta“ Vlade mi smo rekli “Neka hvala!“ i odustali. Ja ne bih mogao da živim sa činjenicom da sam posle onoliko borbe na ulici dozvolio da se DPS vrati na vlast“, rekao je Pejak.

Osvrnuo se i na poslanicu Jelenu Nedović iz Alternative. 

“Da je “naša“ poslanica imala malo više morala i savjesti, priča oko ove Vlade bila bi gotova. Mada, ni ovako nije izvjesno da će biti izglasana, tako da je ta izdaja učinjena nizašta. Situacija je interesantna zato što vrijeme ističe, a nikome se ne ide na izbore“, istakao je Pejak. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.