Vučić: Kurti želi da Srbije uđe u sukob sa NATO, sve je započela kosovska policija
Aleksandar Vučić

Vučić: Kurti želi da Srbije uđe u sukob sa NATO, sve je započela kosovska policija

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić večeras gostuje u emisiji "Prva tema" na TV Prva. Na samom početku gostovanja, Vučić je komentarisao aktuelnu situaciju na Kosovu i događaje od 29. maja, prenosi Nova.rs.

On je rekao da je sukob započela kosovska policija, ne NATO.

Meni su pred ovu emisiju petoro savjetnika koji se bave tim poslom i čija je obaveza da mi ukažu na greške, rekli nemoj da budeš mrgud i nemoj da budes pesimističan. Mislim da su ove slike užasne i namjerno izabrane protiv Srba, jer se ne pokazuje ko je započeo taj sukob. Nije započeo NATO, već Kosovska policija- rekao je Vučić o snimcima nedavnog sukoba lokalnih Srba i pripadnika KFOR-a u Zvečanu i dodao.

Znaju svi na Zapadu da je Priština kriva i da je Kurti kriv. Mi od toga nemamo ništa, jer on zna šta god da uradi da će Amerikanci, Englezi i Nemci biti za to da mora da se čuva takozvana kosovska nezavisnost i da se ne dozvoli Srbima da ugroze teritorijalni integritet Kosova- dodao je Vučić.

Vučić je istakao kako Kurti navodno „želi da Srbija i NATO uđu u sukob“ i dodao da to nije interes Srbije.

Izvor: Nova.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.