Oglasila se porodica dječaka koji je ubio 10 osoba u „Ribnikaru“
Foto: Nova S

Oglasila se porodica dječaka koji je ubio 10 osoba u „Ribnikaru“

Porodica dječaka K.K, koji je 3. maja u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio 10 osoba, a ranio još pet, nakon više od 20 dana, uputila je saučešće svim porodicama žrtava.

„Tog 3. maja zavladala je vječna tišina u kojoj nijemi od neizlječivog bola i tuge svakodnevno jecamo za svakim nevino nastradalim djetetom i za Draganom koji je djecu sa toliko ljubavi pazio. Duboko i najiskrenije žalimo i upućujemo saučešće svakoj porodici zbog njenog gubitka, a koji je svaki i naš gubitak. Vječno u tuzi“, navela je porodica, a prenijela advokatska kancelarija koja ih zastupa.

Podsjetimo, njihov sin K.K, trinaestogodišnji učenik sedmog razreda, iz vatrenog oružja je 3. maja ujutro, u školi, usmrtio osmoro đaka i školskog čuvara, i ranio šest osoba. Jedna od ranjenih devojčica je 15. maja podlegla povredama u bolnici.

Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Mirsad Đerlek izjavio je ranije danas da će jedan dječak koji je teško ranjen tada, a nalazi se na Institutu za majku i dijete sa ozbiljnim povredama vrata i kičme, liječenje najvjerovatnije nastaviti u Čikagu.

Majka dječaka je saslušana u Višem javnom tužilaštvu, dok je otac u pritvoru.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.