Poznati jutjuber Mirko Rašić poznatiji kao “Neovlašćeni serviser“ pronađen mrtav u hali u Surčinu
Mirko Rašić, Foto: Društvene mreže

Poznati jutjuber Mirko Rašić poznatiji kao “Neovlašćeni serviser“ pronađen mrtav u hali u Surčinu

Poznati jutjuber Mirko Rašić nađen je mrtav danas u Surčinu u jednoj hali, objavio je Telegraf.rs.

Tijelo je pronašao njegov kolega, piše Telegraf.

Istraga će pokazati da li je riječ o samoubistvu.

Mirko Rašić (33) je i poznati automehaničar, koji je na svom Jutrjub kanalu uglavnom dijelio savjete o automobilima, i snimao reklame.

Od devete godine radio je sa ocem ono što je najviše volio – bavljenje mehanikom, i automobilizmom.

Svojim stručnim znanjem i načinom interpretacije na mrežama privukao je veliki broj zaljubljenika u mehaniku i automobile u jako kratkom roku.Pristup publici kao “čovjek iz naroda“ razbija predrasude da su automehaničari prljavi, a često i nepošteni majstori. Mirko je imao ogroman uticaj na mlade koji vole automobile i kreću njegovim putem, piše u opisu njegovog Jutjub kanala koji broji više od 140. 000 pretplatnika.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.