Federer i Đoković nisu zanimljivi, tenis je dosadan kao kriket

Federer i Đoković nisu zanimljivi, tenis je dosadan kao kriket

Marselo Rios, nekadašnji broj jedan u svjetskom tenisu, smatra da šampioni poput Rodžera Federera i Novaka Đokovića nisu svima zanimljivi.

Čileanac je u intervjuu za magazin "Klej" rekao da ga mnogo više zanima da gleda neke druge igrače poput Nika Kirgiosa ili Fabija Fonjinija.

Rios tvrdi da je tenis postao "dosadan kao kriket".

„Po mom mišljenju, Federer nije jedan od onih igrača koji kada ga vidite kažete "kako je uzbudljivo". Sviđa mi se kako igra, jer to radi sa neviđenom lakoćom, veoma je inteligentan na terenu, veoma dobar. Ali on nije Kirgios, Fonjini, kad ih gledaš čekaš da se nešto desi da napravi haos. To je mnogo interesantnije. Čak mi ni Novak Đoković ne djeluje tako zabavno na terenu“, kaže Marselo.

Ovakve izjave ne iznenađuju Riosa, koji je tokom karijere poznat po svojim komentarima. .

Nakon što je osvojio Masters u Monte Karlu 1997. godine, rekao je na ceremoniji dodjele da osvojeni iznos nije dovoljan da pokrije gubitak koji je imao u kazinu prethodne nedelje.

Proslavio se i poslije diskvalifikacije sa turnira u Los Anđelesu kada je vrijeđao sudiju.

Uprkos tome, osvojio je 18 titula, uključujući pet Mastersa i šest nedjelja bio broj jedan na svijetu.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.