Ko je Tara, lijepa Crnogorka koja osvaja Egipat?
Foto: Profimedia

Ko je Tara, lijepa Crnogorka koja osvaja Egipat?

Tara Emad, model i glumica iz Egipta, često boravi u Crnoj Gori jer je njena majka Ljubinka rođena i odrasla u Danilovgradu.

“Moja mama je Crnogorka iz Danilovgrada. Radila je u austrijskoj ambasadi i prilikom jednog odlaska u Egipat upoznala je mog tatu i ostala tamo. Cijela moja porodica sa mamine strane živi ovdje”, izjavila je u jednom intervjuu Tara.

Zemlju svoje majke prvi put je posjetila kad je imala četiri godine i od tada, kako kaže, u svoj drugi dom dolazi kad god joj to obaveze dozvoljavaju.

Odlično govori crnogorski jezik i kaže da bi je bilo sramota da ne govori jezik svoje majke. Zbog toga je u Kairu u kome je rođena i gdje živi pohađala deset razreda škole na crnogorskom jeziku. Tako je još više naučila o zemlji gdje je rođena njena majka, ali i da piše i ćirilicu i latinicu.

Iako mlada, Tara iza sebe ima zavidnu karijeru i brojne uspjehe koje je ostvarila u modi i glumi. Oni počinju dok je bila veoma mlada.

Tako je 2010. pobijedila na takmičenju Miss Teen i predstavljala Egipat na takmičenju za najljepšu tinejdžerku svijeta. Tada je izabrana za prvu pratilju.

Glumila je u dvadesetak filmova i serija. Crnu Goru naziva drugom domovinom i ne propušta priliku da svojim pratiocima na društvenim mrežama pokaže njene ljepote.

Taru krase duga i njegovana kosa i savršen ten, a kada je za medije govorila o svojim bjuti tajnama, spomenula je i majku koja ju je naučila da kockica leda čini čuda: „Kada sam umorna ili dođem sa zahjtevnog snimanja, iskoristim kocku leda, da osvježim lice“, rekla je jednom prilikom za egipatske medije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.